Новости в е-почте
Курсы валют
Авторизация

5 ceļojumu idejas tiem, kuri vēlas ceļot uz neparastām vietām

02.11.2022. 14:37   Печатать
Dažiem cilvēkiem patīk ceļot uz neparastām vietām, kas atrodas ārpus zināmiem ceļiem. Šīs vietas var piedāvāt daudz piedzīvojumu un uztraukumu, tomēr tās var būt arī bīstamas, un pirms došanās uz tām ir svarīgi būt gataviem. Neparastas vietas ir atrodamas visā pasaulē, tās var atrasties nomaļās vietās, kā arī valstīs, kuras tūristi bieži neapmeklē. Ir daudzi iemesli, kāpēc cilvēki izvēlas doties uz šīm vietām.
Daži cilvēki vēlas iepazīt jaunas kultūras un redzēt lietas, ko nekad iepriekš nav redzējuši. Citi vēlas izrauties no ikdienas steigas un burzmas, citi cenšas izpildīt savas kvēlākās vēlēšanās vai vienkārši iztērēt naudu, kura ir, piemēram, iegūta kādā no spēlēm, kur pieejami kazino bonusi . Neatkarīgi no iemesla ir svarīgi apzināties riskus, kas saistīti ar ceļošanu uz neparastām vietām.

Ceļošana uz neparastām vietām, it īpaši, ja būsiet tur pirmo reizi, var būt lieliska pieredze. Tomēr ir svarīgi būt sagatavotiem un zināt ar to saistītos riskus. Veicot izpēti un apzinoties apdraudējumus, Jūs variet nodrošināt drošu un patīkamu ceļojumu.

Dažas no ceļojumu idejām, kas aizvedīs Jūs uz neparastām pasaules vietām

1. Atklājiet Dienvidāfriku ar pasaulē greznāko vilcienu

Par pasaulē greznāko vilcienu pasaulē dēvētais vilciens "Pride of Africa" pārvadā pasažierus pa Dienvidāfriku un ārpus tās robežām, bet pats galvenais - tas viņus pārceļ atpakaļ laikā uz dzelzceļa ceļojumu zelta laikmetu. Elegantajos koka paneļiem klātajos apartamentos valda šarms, un tajos ir visas pirmās klases viesnīcas numuriņa ērtības, sākot ar privātu atpūtas zonu un pilnībā piepildītu minibāru un beidzot ar krāšņām Viktorijas laikmeta vannām. Ēdieni tiek gatavoti no svaigām vietējām sastāvdaļām un pasniegti elegantos Edvarda laikmeta restorānvagonos kopā ar izsmalcinātiem Dienvidāfrikas vīniem.

 

Populārākais ceļojums ir 3 dienu maršruts Pretorija - Keiptauna, kas ietver dimantu pilsētu un lieliski saglabājušos Viktorijas laikmeta ciematu apmeklējumus, kā arī satriecošu ainavu un Āfrikas dzīvnieku vērošanu. Ja Jūs vairāk interesē medījamo dzīvnieku vērošana, varat izvēlēties dažādus safari braucienus, no kuriem daži ved līdz pat Botsvānai, Zimbabvei vai Tanzānijai.

 

2. Izbaudiet piedzīvojumu kosmosā

Visvienkāršākais veids, kā izbaudīt kosmosa garšu, ir patīkams un vienmērīgs lidojums gaisa balonā uz Zemes malu. Pie hēlija balona piestiprināts moderns World View kosmosa kuģis paceļas aptuveni 100 000 pēdu augstumā virs planētas virsmas, aizvedot pasažierus tuvu kosmosam. Ceļojums izmaksās 75 000 ASV dolāru, un daži saka, ka tā ir maza cena par unikālo, dzīvi mainošo pieredzi, kas sniedz iespēju pacelties kosmosa melnumā un vērot, kā virs Zemes paceļas saule.

 

3. Dzīvojiet kā karaliskā ģimene Skotijas pilī

Lai gan mūsdienās par ceļošanu laikā nevar būt ne runas, bagātie un slavenie joprojām var aizbēgt no 21. gadsimta, uzturoties pasakainā Skotijas pilī. Visā valstī ir daudz karalisko īpašumu un vēsturisku vietu, sākot no skarbās un skaistās Skotijas rietumu piekrastes līdz Edinburgas lauku apvidum, un beidzot ar stāstiem apvītajiem Lochnesa krastiem.

Dažas no tām ir A kategorijas ēkas, kas iekļautas A kategorijas sarakstā un kurās saplūst pasakaina Regentī arhitektūra ar koptu teritoriju un bagātīgu senatnīgu interjeru, citas piedāvā nevainojamu apkalpošanu un mūsdienīgu greznību tradicionālā, gadsimtiem senā vidē, vēl citas ir saglabājušas savu sākotnējo viduslaiku šarmu ar slepenām ejām, guļbaļķu kamīniem un senatnīgām mēbelēm.

Ja Jūsu brīvdienu fantāzija ir dzīvot kā kungiem un dāmām, noteikti apmeklējiet kādu no šīm pilīm.

 

4. Dodieties uz National Geographic ekspedīciju, kas mainīs Jūsu dzīvi

National Geographic ekspedīcija ir viena no pārsteidzošākajām un aizraujošākajām pieredzēm, kādu ceļotājs var gūt. Neatkarīgi no tā, vai vēlieties baudīt kultūru Itālijā, iepazīt planētas neskartākās ainavas, doties ceļojumā ar mazu kuģi pa Antarktīdu, vai doties ekskursijā pa pasauli ar privātu lidmašīnu, tās pieredze Jūs uz visiem laikiem izmainīs.

 

Šīs ekspedīcijas parasti vada National Geographic eksperti, un tajās ir iekļauts viss - sākot ar pasaules klases ēdināšanu un izmitināšanu, un beidzot ar pasakainām aktivitātēm, ekskursijām gida pavadībā, nozīmīgu kultūras mijiedarbību un, protams, daudz laika, lai iepazītu pasauli patstāvīgi. Ceļojuma izmaksas svārstās no 1500 līdz 81 950 ASV dolāriem vienai personai atkarībā no ilguma, galamērķa un iekļautajiem piedzīvojumiem.

 

5. Atpūtieties no visa uz privātas salas

Pavadīt atvaļinājumu privātā salā ir kā brīvdienas paradīzē. Ar nevainojami baltām smiltīm, mirdzošiem tropu ūdeņiem un visaugstākā līmeņa servisu, šīs ekskluzīvās salas ir lielisks glābiņš superbagātiem cilvēkiem, kas vēlas aizbēgt no visa.

The Brando, kas atrodas Francijas Polinēzijas satriecošajā Tetiaroa atolā, noteikti piepildīs visas Jūsu fantāzijas, piedāvājot pludmales villas un daudz aktivitāšu, savukārt Velaa privātā sala Maldīvu salās piedāvā niršanu, lielisku ēdināšanu un greznu komfortu modernās virsūdens villās.

 

Расположить последовательности

Комментарии:

Добавить комментарий

AUTOdoc.lv
back Апрель 2024 forward
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Объявления
Поиск предприятий
Архив газеты
back 2024 Апрель forward
Пн Вт Ср Ч Пт Сб Вс
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
File "/var/www/vhosts/ng/ng/wwwroot/tmpl/Blog/calendar.tpl" does not exist
О нас Контакты Правила пользования и безопасность Реклама Laika ziņas Jelgavā