Новости в е-почте
Курсы валют
Авторизация
Skaldi un valdi. Versija.

Nekur nevar noslēpt tik
labi

kā visredzamākā vietā.
Seviški ja nemeklē.

2011. gads ,rudens .Pīga – Latbānijas galvaspilsēta.

Inspektors Bērziņš sēdēja savā kabinetā Galvenajā polocijas pārvaldē un domīgi skatījās uz savu kolēģi Ivanovu.Savā pastkastītē šodien viņš atrada kompaktdisku un braucot uz darbu to noklausījās.



• Kungi. Es uzaicināju Jūs lai izlemtu vienu ārkārtīgi svarīgu jautājumu. Pēdējās vēlēšanās krievi savāca nekaunīgi lielu balsu skaitu. Ja tā turpināsies tad drīz mēs paliksim ne tikai bez vāras, bet , nedod dievs, arī bez brīvības. Viens otrs ( te tika ieturēta neliela pauze ) jau aizgājis tik tālu ka ,pieminot kaut kādus tankus, sāk murgot par koalīciju .
• Es tikai gribēju ...
• Gatlera kungs, es jums vārdu nedevu.Pirms citreiz sākiet kaut ko murgot neaizmirstiet konsultēties.
Turpināšu. Kā Jums visiem zināms aina izskatās ļoti draudoša .Ar katrām vēlēšanām saskanieši stiprina savas pozīcijas. Teikšu vairāk – viņi stiprina arī savu ietekmi mūsu tautiešos. Jūs visi zināt ar ko tas var beigties. Labākajā gadījumā mēs paspēsim aizlaisties .Mūsu avoti spēka struktūrās ziņo par atsevišķu darbinieku interesi sakarā ar datu nesakritību starp PVN iemaksām un izmaksām, ofšoru rēkiniem kuriem izsekota nepārprotama saikne ar Latbāniju un daudz ko citu. Vēl vairāk – šīs tēmas sāk interesēt arī mūsu ārvalstu kolēģu specdienestus. Un esiet droši – viņi mūs pārdos kā tikai sapratīs ka tas ir izdevīgāk. Seviški tad ja mūs nostums no varas.
• Bet es jau arī gr...
• Kāds bija Jūsu uzdevums. Ar tautas atbalstu panākt finanšu plūsmu koncentrēšanos mūsu rokās. Tas izdevās. Tagad lūdzu mani nepārtraukt. Mans plāns ir šāds. Jāatrod derīga figūra kura spētu kaut kādā veidā saškelt tos saskaniešus .Piemēram paceļot jautājumu par krievu valodu kā otro valsts valodu. Līdz pat referenduma līmenim.
• Tas taču ārprāts.Un ja nu viņiem izdodas to īstenot dzīvē?
• Pīrādnieka kungs,es aicināju mani nepārtraukt.Pirmkārt – diezvai izdosies savākt parakstus referenduma ierosināšanai.Un arī ja izdodas – vinnēt referendumā nav iespējams.Tā taču ir arifmētika.Bet tagad iedomājieties tos urbjus ar ušakiem.Ko viņi darīs.Ja neatbalstīs krievu valodu – dabūs sev daudzskaitlīgu opozīciju ,esmu pārliecināta,jaunizveidotās pēc referenduma krievvalodīgās partijas sejā.Ja atbalstīs – sagaidīs masveida latviešu izstāšanos no savas partijas. Un par kādu saskaņu pēc šāda pavērsiena viņi vairs varēs pieminēt.Turklāt izstājušies vairinās mūsu vēlētāju rindas,tāpec ka liksies ka krievi nāk atkal.Tāpēc es vēršos pie mūsu drošības dienesta šefa – vai Jums ir tāds cilvēks.
• Xm...Smalks plāns.Bet,ja padomā – visai reāls......Jā , es domāju ,man ir tāds cilvēks.Cik tur gadu atpakaļ mēs panācām ka Krievzeme izdod mums kādu mūsu valsts piederīgo,kurš bij tur ar kaut ko nogrēkojies.Pie mums arī, bet panācām kompromisu.Bļumkins,liekas.Domāju ka ir īstais laiks laist viņu darbā.
• Bet Bļumkins, tas taču nav krievs.
• Nekas ,pievienosim viņam viņam kādu Jāzepovu vai Ivanovu.Būs smuki.Vienīgais jautājums paliek – finanses.
• Es domāju ka tādas lietas pēc naudu nav jāžēlo , vai ne, kungi.Varētu vēl presē sacelt kampaņu par referenduma rosinātāju finansēšanu no ārzemēm.Pilnai bildei, tā teikt.
• Bet ja nu Krievzeme tiešām sāk šos finansēt?
• Pirmkārt mēs par to uzreiz zināsim no pašiem rosinātājiem, bet otrkārt – Krievzemes dienesti nav nemaz tik stulbi lai grūztu naudu vējā.Tātad ,es varu uzskatīt ka plāns ir pieņemts.

Ar šo ieraksts beidzās.
Ko lai iesāk? - prātoja Bērziņš. Runātājas balsi viņš protams pazina.Rudlapsa – faktiskā valsts vadītāja.Pēc viltojuma saruna neizsklausījās, tātad tas ir visai nopietni.Bērziņš vēlreiz palūkojās uz Ivanovu.Viņi draudzējās jau gadus divdesmit – vēl no barikāžu laikiem.
• Negribi ko noklausīties.....

Pēc desmit minūtēm Drošības biroja šefa kabinetā atskanēja telefona zvans.”Ziņo Klausītājs....”. Noklausoties ziņojumu kabineta saimnieks pacēla cita telefona klausuli :” .......šī problēma jāatrisina
vienreiz par visām reizēm”.
Имя пользователя
Ответить:
Комментарий
AUTOdoc.lv
back Апрель 2024 forward
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Объявления
О нас Контакты Правила пользования и безопасность Реклама Laika ziņas Jelgavā